fbpx

Een hulp via Comforthome

Flexijob Werken als poetshulp bij Comforthome

Ben jij op zoek naar hulp in huis? Dan heb je waarschijnlijk al ondervonden dat er heel veel mogelijkheden zijn. Vaak is het moeilijk om tussen de bomen het bos nog te zien. Wij lijsten voor jou even op waarom een hulp via Comforthome de beste keuze is.

1. Familiale sfeer

Bij Comforthome voel je je meteen thuis. We staan voor een fijne en familiale sfeer. Zowel hulpen als kantoormedewerkers dragen deze mentaliteit dan ook uit naar onze klanten. Gezelligheid gegarandeerd!

2. Correcte verloning van uw hulp (mét maaltijdcheques)

De lonen bij Comforthome liggen hoger dan gemiddeld in onze sector. Hier bovenop krijgen onze hulpen ook maaltijdcheques! Je kan er dus zeker van zijn dat je hulp correct betaald wordt. Ook kunnen ze zich verplaatsen met een elektrische fiets én krijgen ze een kilometervergoeding.

3. Geen extra kosten

Bij ons moet je niet op je hoede zijn voor extra kosten, want er zijn er simpelweg geen! Je betaalt voor de uren die je hulp werkt en daar blijft het bij. Voor jou dus geen verdoken extra kosten als je kiest voor Comforthome.

4. Opleiding en coaching van de hulpen

Hulpen worden bij Comforthome opgeleid en blijvend ondersteund. Ze leren over poetstechnieken- en producten, werkorganisatie, ergonomie… Ook is individuele coaching op de werkvloer mogelijk.

5. Veiligheid

Bij Comforthome werken we enkel met veilige producten. Zo vermijden we schade en hebben we oog voor de gezondheid van onze hulpen. Daarnaast leren we hen ergonomisch werken. Onze hulpen passen ook steeds de huidige veiligheidsmaatregelen toe. Zo kunnen ze hun werk op een veilige manier uitvoeren.

Waarom kies jij voor Comforthome? We horen het graag! Laat het ons weten via Facebook of mail.

Ben jij op zoek naar een huishoudhulp?

Ik wil een hulp

Ben jij op zoek naar een job als huishoudhulp?

Ik wil werken