fbpx

Opleidingen voor huishoudhulpen

Poetshulp Comforthome

Interesse in een job als huishoudhulp, maar geen ervaring? Of op zoek naar een hulp die weet van aanpakken? Geen probleem! Bij Comforthome leiden we elke collega op tot een professionele huishoudhulp. Zo garanderen wij voor elke klant de meest professionele hulp.

Onze opleidingen

Doorheen het jaar organiseren we verschillende interactieve workshops.

Opleiding strijktechnieken

Strijken, niet het leukste huishoudelijke klusje. Het vraagt wat tijd als je de kreuken uit een hemd wil krijgen. De Comforthome hulpen leren in een intensieve ééndaagse training om de plooien glad te strijken.

Zo helpt het bevochtigen van de kleren met een waterverstuiver al een heel stuk. Ook de verschillende vouwtechnieken onder de knie krijgen behoort tot de opleiding.

Kalender met opleidingen
Comforthome- strijkopleiding
Comforthome- opleiding ramen poetsen

Opleiding ramen lappen

Propere ramen zonder strepen. Het is een kunst op zich! Tijdens de Comforthome opleiding leren poetshulpen hoeveel keer ze het water moeten verversen. Ook leren ze welke producten geschikt zijn en welke net niet.

Tip: poets je ramen met een scheutje azijn. Het voorkomt strepen op je ramen. Benieuwd naar meer huishoudtips? Lees er alles over in onze nieuwssectie.

Ontdek alle huishoudtips
Comforthome- opleiding ramen poetsen

Opleiding Ergonomie: functionele rughygiëne

Huishoudhulpen leren om ergonomisch te werken staat centraal bij Comforthome. Poetsen is nu eenmaal een arbeidsintensief werk. Tijdens de opleiding leren hulpen hoe ze moeten bukken, zware voorwerpen verzetten en nog veel meer.

Checklist ergonomisch materiaal
Comforthome - ergonomie opleiding
Comforthome - EHBO opleiding

Opleiding EHBO

Voorkomen is beter dan genezen. We leiden alle hulpen zo goed mogelijk op om accidentjes te voorkomen. Moest dit toch voorvallen, dan zijn de Comforthome huishoudhulpen ook in staat om eerste hulp bij ongevallen uit te oefenen.

Ik wil een veilige werkomgeving
Comforthome - EHBO opleiding

Die bovenstaande opleidingen zijn slechts een greep uit ons aanbod. We organiseren ook opleidingen over:

  • Basis poets- materiaal- en productkennis
  • Werkorganisatie
  • Talent (h)erkennen
  • Materialen en Vloeren
  • Veiligheid op de werkvloer
  • Omgaan met zorgbehoevende klanten

Wil jij lid worden van het Comforthome team? Of kan je de hulp van een professionele huishoudhulp wel gebruiken? Dan horen wij het graag!

Ik wil werken Ik zoek een hulp