fbpx

Werken bij Comforthome via dienstencheques: Wat zijn de voordelen?

comforthome-tevreden-klanten-werkkracht-huishoudhulp-gezocht-poetsvrouw-poetshulp-antwerpen-bassevelde-ekeren-brasschaat

Bij Comforthome werken we met dienstencheques. Dit brengt heel wat voordelen met zich mee voor onze hulpen.

Vraag jij je af wat deze voordelen zijn? Lees dan zeker verder!

1. Een aantrekkelijk loonpakket

Bij Comforthome krijg je een vast contract en goed loon met extralegale voordelen. Het ligt zelfs hoger dan gemiddeld in onze sector. We betalen je correct en tijdig. Ook krijg je onkostenvergoedingen, vakantiegeld en een eindejaarspremie. Als hulp bij Comforthome heb je ook recht op financiële extra’s, zoals maaltijdcheques.

2. Verzekerd werken

Met dienstencheques werken bij Comforthome zorgt er ook voor dat je verzekerd bent. Bij ziekte of een arbeidsongeval, tijdens het werken of bij de verplaatsing van of naar je klant, ben je verzekerd.

Als je tijdens het werken per ongeluk iets breekt, moet je eventuele schade ook niet zelf betalen. Hier zijn we namelijk voor verzekerd. Minder risico voor jou dus!

3. Onkostenvergoeding

Ook wordt je verplaatsing van en naar je klant correct vergoed. Als je dat wenst kan je bij ons zelfs een (elektrische) fiets ter beschikking krijgen, die na 32 maanden volledig jouw eigendom wordt! We sluiten voor jou een verzekering af en zorgen voor leuke extra’s.

4. Recht op pensioen

Doordat je op legale manier werkt, bouw je je rechten op voor pensioen. Ook heb je meer zekerheid wat je inkomsten betreft. Als jij of een familielid ziek worden, kan je namelijk ondersteund worden.

5. Flexibel

De werkuren en -dagen zijn bij Comforthome volledig aangepast aan jouw wensen. Wil je op woensdagnamiddag thuis zijn voor je kinderen of wil je enkel op bepaalde dagen werken? Dat is geen probleem! Bij ons staat een goede work-life balance voorop. Laat het ons weten en we maken een planning op maat.

Heb jij ook interesse in een zekere, flexibele job met dienstencheques?

Meer info Solliciteer nu!