fbpx

Update COVID19 – september 2021

Er veranderde veel in de voorbije maanden: de regels zijn stelselmatig verspoeld. We hebben met z’n allen inspanningen geleverd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het blijft belangrijk om voorzichtig te zijn om besmettingen te vermijden. Om uw huishoudhulp een veilige werkomgeving te bieden, lijsten we graag de maatregelen voor u op:

Mondmasker

Draag altijd een mondmasker als u in dezelfde ruimte als uw huishoudhulp bent.

Geen bezoek

Ontvang geen bezoek tijdens de werkuren van de huishoudhulp, tenzij het om dringende technische of medische hulp gaat.

Tijdig annuleren

Annuleer de afspraak met uw huishoudhulp onmiddellijk als u in quarantaine moet of als u symptomen van COVID-19 hebt.

Met deze maatregelen wil de Vlaamse overheid de veiligheid van de huishoudhulpen en van de dienstenchequegebruikers waarborgen. Als u zich niet aan deze regels houdt, kan u het verdere gebruik van dienstencheques geweigerd worden. U kan ook verplicht worden de subsidies voor de gepresteerde uren terug te betalen.

Meer info over de maatregelen die gelden voor dienstencheque-activiteiten vindt u op vlaanderen.be.

Bedankt voor uw medewerking. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar!