fbpx

Extra bijdrage voor uw huishoudhulp

Extra bijdrage 

 

Vanaf 1 mei 2023 vragen wij u een extra bijdrage voor de hulpverlening in uw huishouden

Voor elk gepresteerd uur door uw huishoudhulp zal u naast de dienstencheque ook €0,80  bijdragen waardoor u na belastingaftrek €8 betaalt per gepresteerd uur.

Wij hebben besloten om een rechtvaardig systeem in te voeren, waarbij u alleen betaalt voor de effectief gepresteerde uren.  U zal dus niet betalen als uw hulp niet heeft gewerkt (vb.: vakantie, ziekte, andere afwezigheden).

Wij willen onze huishoudhulpen correct verder blijven verlonen met extra’s zoals maaltijdcheques en overige vergoedingen die ze nu ook krijgen (bv.: vervoersonkosten).

Hun welzijn en onze permanente ondersteuning (coachings, opleidingen en administratieve hulp) zijn belangrijk voor een langdurige samenwerking. De financiering vanuit de overheid is onvoldoende om de extra verloning en inspanningen die wij leveren verder te financieren.

Vanaf heden zijn wij ook genoodzaakt om met u een gebruikersovereenkomst aan te gaan en te ondertekenen. De bedoeling is om u maandelijks een afrekening te bezorgen van de gepresteerde uren van uw hulp en de aangerekende extra bijdrage. De betaling van dienstencheques blijft verlopen zoals nu via SODEXO.
 
Binnenkort meer uitleg over de werking. Indien u daarna nog bijkomende vragen heeft, mag u ons zeker contacteren via mail: (regio Antwerpen) brasschaat@comforthome.be of (regio Oost-Vlaanderen) bassevelde@comforthome.be.

Wist u dat: wij als werkgever reeds van in het begin onze hulpen extra vergoeden met o.a. maaltijdcheques op basis van anciënniteitsverhoging (van 5 euro tot 8 euro)  dit is een hogere verloning dan gemiddeld in de sector.

Spring gerust eens binnen voor een leuke babbel met Nancy (regio Antwerpen) Augustijnslei 39, 2930 Brasschaat of Marga (regio Oost-Vlaanderen) Dorp 103, 9968 Assenede.

Contact

Meer over Comforthome? Volg ons ook op :

Facebook Instagram

wijnglas op tafel met rosé wijn.

Oefening baart kust

Onze coaches laten de hulpen met elkaar kennismaken. Daarna is het tijd om erin te vliegen! Er wordt uitleg gegeven over de verschillende strijktoestellen. Heel belangrijk is het ontkalken van de toestellen.

In de opleiding worden ook vele strijktechnieken toegelicht want elke klant heeft andere wensen. Nadien is het aan de hulpen, want oefening baart kunst. Tot slot eindigen wij met een lekkere broodjesluch.

Ken jij vluchtelingen uit Oekraïne die een stabiele job met nodige flexibiliteit zoeken? Verblijven ze in de regio’s rond: Antwerpen-Brasschaat of Eeklo-Assenede?

Aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Info flexibele job bij Comforthome Info working at Comforthome - English version