fbpx

Hoe en waarom extra bijdrage

Belangrijke stappen voor de continuïteit van uw huishouhulp

U ontving al communicaties ivm de verplichte extra bijdrage die u vanaf
01/05/2023 bij de dienstencheques betaalt per gepresteerd uur. Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden.

U vindt deze terug via de FAQ’s. In de loop van de volgende dagen ontvangt u een volgende communicatie waarin u de samenwerkingsovereenkomst zal terugvinden. U dient dit te ondertekenen via Ok Sign. Het betreft geen reclame of phishing.

15% korting via BOMAdirect

BOMA staat steevast bekend om hun duurzame, kwaliteitsvolle, ergonomische en veilige materialen. Om u te bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen krijgt u 15% korting op aankopen via de webshop van BOMA.

  1. Surf naar BOMAdirect.
  2. Kies uw materialen en producten.
  3. Klik op het winkelwagentje
  4. Geef voor u afrekent de kortingscode COMFORTH15 in
  5. Geniet van uw welverdiende korting.

Wij danken u voor uw medewerking,
Het Comforthome team,

Meer over Comforthome?

Facebook Instagram

Contact
wijnglas op tafel met rosé wijn.

Oefening baart kust

Onze coaches laten de hulpen met elkaar kennismaken. Daarna is het tijd om erin te vliegen! Er wordt uitleg gegeven over de verschillende strijktoestellen. Heel belangrijk is het ontkalken van de toestellen.

In de opleiding worden ook vele strijktechnieken toegelicht want elke klant heeft andere wensen. Nadien is het aan de hulpen, want oefening baart kunst. Tot slot eindigen wij met een lekkere broodjesluch.

Ken jij vluchtelingen uit Oekraïne die een stabiele job met nodige flexibiliteit zoeken? Verblijven ze in de regio’s rond: Antwerpen-Brasschaat of Eeklo-Assenede?

Aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Info flexibele job bij Comforthome Info working at Comforthome - English version