fbpx

Seniorenhulp

Als huishoudhulp heb je de kans om het leven van senioren echt te verbeteren en het verschil te maken. Naast de ondersteuning bij huishoudelijke taken is het opbouwen van waardevolle relaties met klanten ook heel belangrijk.

Vaak maak je situaties mee waarin duidelijk wordt hoe waardevol het is om er te zijn voor mensen. Zoals Ann die ging werken bij een bejaarde dame die niet goed te been was. Toen ze bij haar klant toekwam schrok ze van de toestand waarin deze dame leefde.

Ze woonde al een hele tijd alleen, ze had geen familie meer die haar kon helpen en haar huis was toe aan een goede poetsbeurt. Ook haar koelkast was leeg want ze geraakte niet in de winkel.

Ann rolde haar mouwen op en ging meteen aan de slag. Ze gaf het huis een grondige poetsbeurt en samen gingen ze boodschappen doen om de koelkast weer te vullen. Tijdens hun uitstapje naar de winkel werd er wat gebabbeld en gelachen en zo leerden ze elkaar beter kennen en appreciëren. Dit hielp om de situatie waarin de senior zich bevond wat te verlichten.

Enkele uren nadat Ann vertrok belde de klant ons op om te melden hoe dankbaar en opgelucht ze was, dat Ann haar letterlijk uit de nood was komen helpen. Ze had dit al tegen haar gezegd maar wou dit ook doorgeven aan het kantoor. Ann vertelde ook hoe blij ze was deze dame te hebben geholpen en na deze eerste ontmoeting ontwikkelde er zich een hechte band tussen de huishoudhulp en de klant.

Bij senioren werk je als huishoudhulp in een warme en betekenisvolle omgeving. Je helpt oudere mensen met taken zoals poetsen, strijken, boodschappen doen en koken. Dit helpt hen om zelfstandig te blijven wonen en een betere levenskwaliteit te ervaren. Het fijne aan dit beroep is dat je veel waardering krijgt voor alles wat je doet.

Door de waardering en de dankbaarheid van de senioren en hun families voor de hulp die je biedt bouw je een sterke band op met hen en maak je als het ware deel uit van de familie.

Een mooie baan die veel voldoening geeft omdat je niet alleen praktische hulp biedt, maar ook zorgt voor emotionele steun en gezelschap.

Spring gerust eens binnen voor een leuke babbel met Nancy (regio Antwerpen) Augustijnslei 39, 2930 Brasschaat of Marga (regio Oost-Vlaanderen) Dorp 103, 9968 Assenede.

 

Contact Info flexibele job bij Comforthome Info working at Comforthome - English version

Meer over Comforthome?

Facebook Instagram

wijnglas op tafel met rosé wijn.

Oefening baart kust

Onze coaches laten de hulpen met elkaar kennismaken. Daarna is het tijd om erin te vliegen! Er wordt uitleg gegeven over de verschillende strijktoestellen. Heel belangrijk is het ontkalken van de toestellen.

In de opleiding worden ook vele strijktechnieken toegelicht want elke klant heeft andere wensen. Nadien is het aan de hulpen, want oefening baart kunst. Tot slot eindigen wij met een lekkere broodjesluch.

Ken jij vluchtelingen uit Oekraïne die een stabiele job met nodige flexibiliteit zoeken? Verblijven ze in de regio’s rond: Antwerpen-Brasschaat of Eeklo-Assenede?

Aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Info flexibele job bij Comforthome Info working at Comforthome - English version