Day in a life van Amie

Featured image for “Day in a life van Amie”

Ontdek een typische dag in het leven van onze geweldige huishoudhulp Amie. Lees haar verhaal, duik mee in haar dagelijkse routine en laat je inspireren! 

Waar woon en werk je?

"Ik woon in Brecht."

Hoe lang werk je al voor Comforthome?

"Ik werk nu al 9 maanden bij Comforthome en ben heel blij met mijn overstap. Voordat ik hier begon, werkte ik bij een ander dienstenchequekantoor dat helaas moest sluiten wegens een faillissement. Gelukkig kon ik al mijn klanten meenemen naar Comforthome. Deze verandering was echt de beste keuze!"

Hoeveel gezinnen/werkadressen heb je?

"Ik werk bij 6 gezinnen."

Welke taken voer jij voornamelijk uit?

"Ik doe schoonmaakwerk en ik strijk ook voor mijn klanten."

Heb je leuke klanten?

"Ik heb hele leuke klanten."

Hoeveel dagen in de week werk je?

"Ik werk 4 dagen in de week. "

Ben je tevreden over je job?

"Ja, ik ben blij met mijn job.

Wat zijn voor jou de voordelen van je job als huishoudhulp bij Comforthome?

" De flexibele werkuren zijn ideaal voor mijn gezinsleven. De maaltijdcheques zijn een fijne extra. Het zelfstandig werken vind ik ook leuk. Ik heb door de jaren heen een goede routine opgebouwd. Mijn klanten weten hoe ik werk en vertrouwen mij. Bovendien werk ik graag bij oudere mensen, omdat dit mij geholpen heeft mijn Nederlands te verbeteren. "

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik zoek een poetshulp

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

Ik wil werken bij Comforthome
Image