Day in a life van Emmeline

Featured image for “Day in a life van Emmeline”

Ontdek een typische dag in het leven van onze geweldige huishoudhulp Emmeline. In onze nieuwe blog delen we haar inspirerende verhaal, waarin ze het gezinsleven, haar job als huishoudhulp en de kleuterlerarenopleiding in balans houdt. 

Waar woon en werk je?

"Ik woon en werk ook in Brasschaat."

Hoe lang werk je al voor Comforthome?

"Ik werk al 6,5 jaar bij Comforthome."

Hoeveel gezinnen/werkadressen heb je?

"Ik werk bij 7 gezinnen."

Welke taken voer jij voornamelijk uit?

" Bij mijn klanten ga ik voornamelijk poetsen. Als er tijd over is doe ik af en toe ook de strijk."

Heb je leuke klanten?

"Dat heb ik zeker, veel klanten heb ik van toen ik net gestart was bij Comforthome. Dan bouw je natuurlijk een band op."

Hoeveel dagen in de week werk je?

"Ik werk maandag een volledige dag. Dinsdag, woensdag en vrijdag werk ik halve dagen  en donderdagen loop ik een volledige dag stage op een school. "

Welke dagen in de week studeer je?

"Ik doe een flexopleiding onderwijs en ik heb avondlessen op dinsdag en donderdag van 18 uur tot 22 uur. Verder doe ik elke donderdag stage in een school.

Hoe combineer je je werk en je studies?

" Doordat ik 19 uur werk is het mogelijk om werk en studies te combineren. Aangezien onderwijs veel voorbereidingen vraagt, ben ik elke avond wel bezig aan lesvoorbereidingen. Werken als huishoudhulp is dan ideaal, vooral als je ook een gezin hebt. Je kunt je werkuren zelf kiezen, waardoor het flexibel en haalbaar is. "

Ben je tevreden over je job?

"Zeker weten en ik kijk er ook naar uit om afgestudeerd te zijn. Dan kan ik aan de slag met kinderen."

Wat zijn voor jou de voordelen van je job als huishoudhulp bij Comforthome?

"Vooral de flexibele uren. Zonder deze optie zou het voor mij onmogelijk zijn om werk, gezin en studie te combineren. Verder krijgen wij ook maaltijdcheques en kilometervergoeding. Ik verplaats mij met de auto naar mijn klanten dus de vergoeding komt goed van pas. Doorheen het jaar krijgen wij ook leuke attenties. "

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik zoek een poetshulp

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

Ik wil werken bij Comforthome
Image