Day in a life van Hilde

februari 29, 2024
Featured image for “Day in a life van Hilde”

Ontdek een typische dag in het leven van onze geweldige huishoudhulp Hilde! Ze laat zien hoe ze elke dag het verschil maakt in de huishoudens van haar klanten. Tevreden klanten helpen met de glimlach, wat wil je nog meer.

Waar woon en werk je?

"Ik woon en werk ook in Brasschaat, dus heel gemakkelijk!"

Hoe lang werk je al voor Comforthome?

"Ik werk al 7 jaar bij Comforthome."

Hoeveel gezinnen/werkadressen heb je?

"Ik heb ongeveer een 6-tal gezinnen per week waar ik met veel plezier naartoe ga!"

Heb je leuke klanten?

"Ik heb eigenlijk alleen maar leuke klanten!"

Hoeveel dagen in de week werk je?

"Ik werk gemiddeld 4 dagen, maar soms zijn er klanten die hulp nodig hebben om naar de arts te gaan en dan werk ik een dagje meer om hen hierbij te helpen. Ik werk nooit in het weekend."

Ben je tevreden over je job?

"Ik ben heel tevreden en vind alles leuk aan mijn job. Als je iets met je hart doet, doe je het altijd graag. Ik krijg veel steun van het team op kantoor en de waardering van klanten maken mijn dag elke keer weer."

Wat zijn voor jou de voordelen van je job als huishoudhulp bij Comforthome?

"Ik kies zelf mijn werkuren en - dagen. het sociale contact met de mensen vind ik ook geweldig. Als ik een vraag heb of met iets zit kan ik altijd terecht bij de collega's op kantoor. Als een klant niet bij mij past, wordt de werkrelatie op een correcte manier stopgezet en gaat het kantoor op zoek naar een nieuwe klant voor mij en een nieuwe hulp voor de klant. Ook de verschillende leuke opleidingen maken mijn job interessant. "

Hoe zou je een gemiddelde werkdag omschrijven?

"Elke dag is anders. De ene dag is het poetsen, de andere dag is het winkelen met de mensen of koken. Ik werk bij jongere en oudere mensen. Saai is het nooit! De ochtenden zijn meestal meer bewogen dan de middagen, maar over het algemeen vind ik het werk heel leuk."

Welke taken voer jij voornamelijk uit?

"Alles wat met het huishouden te maken heeft: koken, winkelen, poetsen, strijken, wassen, bedden opdekken en indien nodig wat gezelschap bieden."

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik zoek een poetshulp

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

Ik wil werken bij Comforthome
Image