Extra bijdrage voor uw huishoudhulp

Featured image for “Extra bijdrage voor uw huishoudhulp”

Extra bijdrage


Vanaf 1 mei 2023 vragen wij u een extra bijdrage voor de hulpverlening in uw huishouden.

Voor elk gepresteerd uur door uw huishoudhulp zal u naast de dienstencheque ook €0,80  bijdragen waardoor u na belastingaftrek €8 betaalt per gepresteerd uur.

Wij hebben besloten om een rechtvaardig systeem in te voeren, waarbij u alleen betaalt voor de effectief gepresteerde uren.  U zal dus niet betalen als uw hulp niet heeft gewerkt (vb.: vakantie, ziekte, andere afwezigheden).

Wij willen onze huishoudhulpen correct verder blijven verlonen met extra’s zoals maaltijdcheques en overige vergoedingen die ze nu ook krijgen (bv.: vervoersonkosten).

Hun welzijn en onze permanente ondersteuning (coachings, opleidingen en administratieve hulp) zijn belangrijk voor een langdurige samenwerking. De financiering vanuit de overheid is onvoldoende om de extra verloning en inspanningen die wij leveren verder te financieren.

Vanaf heden zijn wij ook genoodzaakt om met u een gebruikersovereenkomst aan te gaan en te ondertekenen. De bedoeling is om u maandelijks een afrekening te bezorgen van de gepresteerde uren van uw hulp en de aangerekende extra bijdrage. De betaling van dienstencheques blijft verlopen zoals nu via SODEXO.
 
Binnenkort meer uitleg over de werking. Indien u daarna nog bijkomende vragen heeft, mag u ons zeker contacteren via mail: (regio Antwerpen) brasschaat@comforthome.be of (regio Oost-Vlaanderen) bassevelde@comforthome.be.

Wist u dat: wij als werkgever reeds van in het begin onze hulpen extra vergoeden met o.a. maaltijdcheques op basis van anciënniteitsverhoging (van 5 euro tot 8 euro)  dit is een hogere verloning dan gemiddeld in de sector.

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik wil klant worden

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

ik wil werken
Image