Huishoudhulp met dienstencheques

Wat is een dienstencheque? 

Een dienstencheque is een betaalmiddel dat je kan aanvragen bij Sodexo. Hiermee kan je op een budgetvriendelijke manier (met dienstencheques) huishoudelijke diensten betalen. Denk maar aan strijken, poetsen of koken. 

Comforthome is al meer dan 16 jaar een erkend dienstenchequebedrijf dat talloze gezinnen helpt bij allerlei huishoudelijk taken.

Voor wie? 

Ben jij particulier en zoek je hulp bij huishoudelijke taken zoals: wassen, strijken, poetsen of koken? Dan kan je beroep doen op het systeem van dienstencheques. Zo krijg je hulp in huis aan een aantrekkelijk tarief. 

Heb jij een zaak, bedrijf of organisatie en wil je graag een poets of klus hulp? Kies dan voor Comfortoffice van Comforthome. Hier werken we niet met dienstencheques, maar worden de prestaties van de hulp via factuur betaald.

Ik wil hulp Ik wil werken
comforthome-poetsen-huishoudhulp-poetshulp-dienstecheques-kuisvrouw-poetsbureau-cleaning-tevredenheid

Tarieven per gewerkt uur

Hoeveel kost een dienstencheque? 

De prijs van een dienstencheque is 9 euro. Na fiscale aftrek van 1,8 euro per dienstencheque betaal je voor een dienstencheque slechts 7,2 euro. Een aantrekkelijk tarief na de belastingvermindering, al zeggen we het zelf! 

Extra Bijdrage

Per betaalde dienstencheque vragen wij een bijdrage van 0,8 euro zodat wij onze hulpen EXTRA vergoeden met MAALTIJDCHEQUES tot 8 euro!

Bij Comforthome betaal je alleen voor gepresteerde uren.  Wij vragen geen extra bijdrage als je hulp niet heeft gewerkt.

Hoeveel dienstencheques kan je aanvragen per jaar?

Wil je als gebruiker beroep doen op dienstencheques? Dan kan je maximaal 500 dienstencheques aanvragen per jaar. Voor de eerste 400 cheques betaal je 9 euro, belastingvoordeel niet meegerekend. De volgende 100 laatste cheques is aan een tarief van 10 euro zonder fiscaal voordeel. 

Per gezin (zelfde adres) kan je maximum 1000 dienstencheques aanvragen per jaar. 

Hoelang blijft een dienstencheque geldig? 

Na je aankoop blijft een dienstencheque 12 maanden geldig. Te veel dienstencheques gekocht of niet meer nodig? Geen probleem! Je kan ze omruilen of laten terugbetalen in de 12 maanden wanneer ze geldig zijn. 

comforthome-jobs-huishoudhulp-gezocht-poetshulp-dienstecheques-kuisvrous-poetshulp-kuisvrouw-poetsbureau

Aanvragen dienstencheques

Wil jij genieten van een proper thuis aan een voordelig tarief? Schrijf je dan eerst in bij Sodexo en vraag daarna je dienstencheques aan. Je kan kiezen tussen papieren of elektronische dienstencheques. 

Lees op de site dienstencheques Vlaanderen in detail hoe je zo een cheque aanvraagt of aankoopt. Wij raden je aan om te kiezen voor elektronische dienstencheques, omdat die als betalingsmiddel veiliger, vlotter en gemakkelijker op te volgen zijn.

We helpen je graag als er iets onduidelijks is.

Wil je een huishoudhulp met dienstencheques aanvragen bij Comforthome?

Neem dan contact met ons op of kom eens langs in ons kantoor in
Brasschaat, Ekeren (Antwerpen) of Bassevelde (Oost-Vlaanderen).