comforthome-huishoudhulp-dienstecheques-kuisvrous-werk-vacature-poetshulp-poetsbureau

Welkom bij Comforthome

Dankjewel voor je aanvraag en interesse in Comforthome. Om een passende hulp te zoeken voor jou hebben we enkele basisgegevens nodig. Deze gegevens verwerken we in ons klantenbestand. Van zodra we een hulp vinden, word je door ons gecontacteerd.

  AntwerpenOost-Vlaanderen  papierElektronische cheques  JaNee


  Enkele belangrijke afspraken:

  • Standaard sluiten wij geen contract af. Zowel u, als Comforthome, als uw huishoudhulp volgt de reglementering die van toepassing is op de dienstencheques. Alle informatie daarover vindt u op www.dienstencheques-vlaanderen.be.
  • Per gepresteerd werkuur betaalt u 1 dienstencheque. Voor de eerste 169 dienstencheques geniet u een fiscaal voordeel van 20%. Een dienstencheque van 9 euro kost na fiscale aftrek dus maar 7,2 euro. Comforthome rekent geen extra kosten aan.
  • Om dienstencheques te bestellen, moet u zich eerst inschrijven bij Sodexo.  Dat kan via https://dienstencheques.vlaanderen.be/burger/info/inschrijving/hoe.  Op de volgende link vindt u instructies over het bestellen van de chequeshttps://dienstencheques.vlaanderen.be/burger/bestelling/alles-weten/hoe-bestellen
  • Wilt u een afspraak uitzonderlijk annuleren? Meld dat dan minstens een week op voorhand aan uw hulp én aan het kantoor. Al onze huishoudhulpen hebben een inkomensgarantie. Maar als we niet op tijd op de hoogte zijn van uw annulering, kunnen we geen vervangwerk garanderen en lijdt uw huishoudhulp mogelijk inkomensverlies.
  • Gelieve zelf de nodige poetsmaterialen en -producten te voorzien. Licht steeds uw wensen duidelijk toe.
  • Uw huishoudhulp is via Comforthome verzekerd voor arbeidsongevallen.
  • In geval van schade kan u beroep doen op onze schadeverzekering, waarbij een franchise van 250 euro geldt.

  Bedankt! Wij kijken alvast uit naar een prettige en langdurige samenwerking.

  Met vriendelijke groet,
  Het Comforthome team