Meer leefcomfort met de strijkdienst van Comforthome

 Neemt de berg was door tijdgebrek Mount Everest-proporties aan?
Is strijken voor jou een grote opgave?
En spendeer je meer tijd dan je wilt aan lakens verversen?

Dan is een betrouwbare huishoudhulp van Comforthome voor jou de oplossing! Want zij neemt de huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en lakens verversen met plezier uit jouw handen.

Heb jij niet veel strijk of doe je liever jouw strijk naar een strijkwinkel? Ook dat kan bij Comforthome. Ontdek hier al onze strijkwinkels.

Je vaste, vertrouwde huishoudhulp

Comforthome weet hoe belangrijk het is om een vaste, vertrouwde huishoudhulp te hebben. Daarom nemen wij onze tijd om een huishoudhulp te vinden met wie het goed klikt. Bovendien volgt onze jobcoach jouw huishoudhulp van dichtbij op en zorgt zij voor extra begeleiding en advies als dat nodig is.

Flexibiliteit in tijd en taken

  • Je bepaalt zelf op welke dag(en) en hoeveel uur je huishoudhulp langskomt.
  • Wil je je hulp met strijken en wassen combineren met kook– of poetshulp? Dan zorgen wij daar graag voor.
  • Als je vaste hulp ziek is of met vakantie, dan doen we ons uiterste best om vervanging te regelen.
  • Je kunt rekenen op de opvolging van onze jobcoach, die bijstuurt waar nodig en samen met jouw huishoudhulp streeft naar de best mogelijke service.

Betalen met dienstencheques

Comforthome werkt met dienstencheques . Dat betekent dat je huishoudhulp na fiscale aftrek slechts 8 euro (FAQ) per uur kost.

Tip: onze jobcoaches staan altijd voor je klaar
Alle huishoudhulpen én klanten van Comforthome kunnen rekenen op de opvolging van onze jobcoaches. Zij sturen bij waar dat nodig is en streven samen met jouw huishoudhulp naar de best mogelijke service. Sta je voor een uitdaging in je huishouden of wil je dat een bepaalde taak op een andere manier gebeurt? Bespreek dat dan zeker met je hulp en de jobcoach.

Is hulp met strijken en wassen welkom in jouw gezin?

Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in ons kantoor in
Brasschaat, Ekeren of Bassevelde.

Ontdek ook onze andere diensten!

comforthome-tevreden-klanten-werkkracht-huishoudhulp-gezocht-poetsvrouw-poetshulp-antwerpen-bassevelde-ekeren-brasschaat
Wooncomfort
Werken als kookhulp bij comforthome
Kookcomfort
comforthome-extracomfort-bootschappen-doen-wassen-strijken-opruimen-kuisen-huishoudhulp-dienstecheques-kuisvrous-poetshulp-poetsbureau
Extra comfort