De missie en visie van Comforthome

Missie

Comforthome ondersteunt je in je huishouden en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt wonen, aangenaam kunt leven en lekker kunt eten. Je vaste huishoudhulp komt een of meerdere keren per week bij je langs om je huis helemaal proper en netjes te maken, en de was, strijk en andere extra’s te doen zodat je zelf minder tijd hoeft te besteden aan je huishouden. Daarnaast gaat je huishoudhulp met plezier naar de winkel en ontzorgt ze je bij de voorbereiding of bereiding van een lekkere maaltijd.

Door een sterke match te zoeken tussen je gezin en je huishoudhulp, willen we iedereen comfort laten ervaren in de samenwerking. Daarbij staan wederzijds respect en een open communicatie altijd voorop. Want we geloven erin dat meer tevredenheid bij alle partijen ook meer thuiskomen betekent voor iedereen.  

Visie

Bij Comforthome staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. We vinden het belangrijk om veel meer te bieden dan alleen maar comfort in een huishouden.

We zijn dagelijks in de weer om een sterke match te vinden tussen huishoudhulpen en gezinnen. Daarbij houden we rekening met ieders karakter, privéomstandigheden en wensen. Met wederzijds respect en een open communicatie vertalen wij comfort naar maatwerk, waarbij zowel de huishoudhulp als het gezin zich gelukkig en erkend voelt.

Voor ons is maatwerk geen exclusief voorrecht, maar een evidentie. We gaan voor het plezier van kwaliteit in plaats van kwantiteit. Zo investeren we samen in langdurige, respectvolle relaties waarbij iedereen tevreden kan zijn.

Wil je een huishoudhulp met dienstencheques aanvragen bij Comforthome?

Neem dan contact met ons op of kom eens langs in ons kantoor in
Brasschaat, Ekeren (Antwerpen) of Bassevelde (Oost-Vlaanderen).