Meer werkcomfort met professionele hulp van Comfortoffice

 Zitten je dakgoten verstopt?
Wil je meer orde en structuur in je boekhouding?
Staat je gras super hoog, maar heb je geen tijd om het af te doen?

Kies dan voor Comfortoffice van Comforthome. Onze hulpen helpen jou met karweitjes zoals: gras maaien, dakgoten proper maken, je magazijn proper houden, een praktijk poetsen, je archief ordenen, onderhoud van je vakantieverblijf, diverse klussen in de tuin, poetsen van een gemeenschappelijke trappenhal, …  En dit alles met de nodige professionaliteit!

Het verschil tussen Comfortoffice en Comforthome

comforthome-extracomfort-bootschappen-doen-wassen-strijken-opruimen-kuisen-huishoudhulp-dienstecheques-kuisvrous-poetshulp-poetsbureau

Ben jij op zoek naar een hulp die je helpt bij allerlei klusjes en karweitjes? Kortom, wil je een helpende hand bij taken die niet vallen onder het stelsel van de dienstencheques?  Dan kies je best voor Comfortoffice.

Een vaste hulp helpt je graag verder. Dit alles aan een aantrekkelijk tarief via factuur

Ik wil hulp Ik wil werken
Werken als kookhulp bij comforthome

Wil jij graag hulp in je huishouden? Of spendeer je liever tijd aan zaken die er écht toe doen? Dan helpen onze Comforthome huishoudhulpen je graag verder. Een vast, flexibele hulp helpt je met zaken zoals: strijken, wassen, poetsen of koken.

Daarnaast kan dit alles aan een voordelig dienstencheques tarief van 8 euro (FAQ) per uur.

Meer Info Ik wil een job

Vaste hulp, vertrouwd gezicht

Bij Comfortoffice hechten we veel belang aan een bekend gezicht. Dit schept een unieke band tussen hulp, gezin of organisatie. Na enkele dagen kent de Comforthulp jouw verwachtingen en doen ze er alles aan om deze in te lossen. Onze comforthulpen weten van aanpakken en worden bijgestaan door een jobcoach.

Flexibele taakinvulling

  • Je bepaalt zelf welke dag(en) en hoeveel uur je een hulp voor je kantoren, bedrijfsruimtes, showrooms, toonzalen of privé wilt. We zijn hierin heel flexibel: wil je een klushulp in de ochtend of in de avond? Ook dat kan!
  • Je kiest zelf welke taken de hulp opneemt binnen het aantal uren.
  • Als je vaste Comfortoffice hulp door ziekte of vakantie afwezig is, doen we ons uiterste best om vervanging te vinden.
  • Je vertrouwt op de opvolging van onze jobcoach, die bijstuurt waar nodig en samen met jouw hulp streeft naar de best mogelijke service.

Hulp bij het klussen via contract

Via de reguliere dienstencheques is het niet mogelijk om een hulp te nemen die je helpt bij karweitjes en gelijkaardige zaken. Via een apart contract kunnen we met Comfortoffice meer comfort voor jou voorzien.

Ik wil meer informatie
Comfortoffice

Wil je ook genieten van de uitgebreide ondersteuning van een huishoudhulp met dienstencheques?

Kies dan voor het comfort van Comforthome hulp in huis. Neem gerust contact met ons op of kom langs in ons kantoor in
Brasschaat, Ekeren of Bassevelde.