Meer kookcomfort met een kookhulp aan huis

Is koken voor jou meer inspanning dan ontspanning?
Is een gaatje vinden in je agenda om boodschappen te doen elke week een uitdaging?
En zorgt koken tijdens de avondrush voor onnodige stress bij jou en je gezinsleden?

Kies dan voor een extra uurtje huishoudhulp en neem kookhulp aan huis van Comforthome! Onze hulpen kunnen je maaltijden volledig klaarmaken of gedeeltelijk voorbereiden, zodat je er zelf minder tijd in hoeft te steken. Denk bijvoorbeeld aan groenten snijden of aardappelen schillen. Ze gaan ook met plezier voor jou naar de winkel.

comforthome-huishoudhulp-dienstecheques-kuisvrous-werk-vacature-poetshulp-poetsbureau

Vaste kookhulp aan huis, bekend gezicht

We selecteren met veel zorg een huishoudhulp voor jouw gezin en blijven duurzaam investeren in opleiding en opvolging. Je hulp wordt een bekend gezicht in huis en zorgt ervoor dat jij en je gezin proper en netjes wonen én lekker en gezond eten. Wat een tijdbesparing!

Flexibiliteit als sleutelwoord

  • Je bepaalt zelf op welke dag(en) en uren je huishoudhulp bij je langskomt.
  • Je kunt kookhulp combineren met poetshulp of hulp met wassen en strijken.
  • Kan je vaste huishoudhulp door ziekte of vakantie niet komen? Dan doen wij ons uiterste best om vervanging te voorzien.

Met dienstencheques

Comforthome is een dienstenchequebedrijf. Je betaalt dus met dienstencheques waardoor je kookhulp na fiscale aftrek maar 8 euro (FAQ) per uur kost.

Tip: laat je huishoudhulp helpen bij de voorbereiding
Kook je zelf heel graag, maar zie je op tegen al het voorbereidende werk? Dan helpt je huishoudhulp je met plezier. Ze kan boodschappen doen, groentjes wassen en snijden, aardappelen schillen, en zoveel meer. Op die manier bespaar je veel tijd en geef je zelf de finishing touch aan je maaltijd.

Toch liever een bordje lekkers dat je alleen nog hoeft op te warmen? Geen enkel probleem. Deel je culinaire wensen met je hulp en ze tovert een lekkere maaltijd voor je op tafel.

Wil je een eind maken aan je kookstress?

Kies dan voor het comfort van een huishoudhulp die met plezier voor je kookt. Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in ons kantoor in Brasschaat, Ekeren of Bassevelde.

Ontdek ook onze andere diensten!

Werken als huishoudhulp bij comforthome
Wooncomfort
Werken als strijkhulp bij Comforthome
Leefcomfort
comforthome-extracomfort-bootschappen-doen-wassen-strijken-opruimen-kuisen-huishoudhulp-dienstecheques-kuisvrous-poetshulp-poetsbureau
Extra comfort