Over ons


Jobs

Hulp in je huishouden, meer comfort in je leven


Comforthome is een dienstenchequebedrijf voor hulp in het huishouden. We hebben kantoren in Antwerpen, Brasschaat, Ekeren, Bassevelde en Kaprijke.
Image
Image

Wat verstaan wij onder comfort?


Comfort is voor ons het belangrijkste woordje in onze bedrijfsnaam. Zo bieden we niet alleen comfort in het huishouden, maar ook comfort in het leven onze huishoudhulpen. We zoeken naar een perfecte match tussen huishoudhulp en gezin, de basis van een fijne en langdurige samenwerking die comfortabel aanvoelt voor zowel onze klanten als huishoudhulpen.

Wederzijds respect en begrip als basis


We streven boven alles naar tevreden klanten en tevreden huishoudhulpen, en zetten daarom in op langdurige samenwerkingen, wederzijds respect en aandacht voor ieders eigenheid en wensen.
Image
Image

De zoektocht naar de ideale match


We gaan bij Comforthome voluit voor een persoonlijke relatie en een jarenlange samenwerking. Het fundament daarvan is de zoektocht naar de juiste werkplek voor onze huishoudhulpen, zodat ze zich goed voelen en hun beste werk kunnen leveren.

Comforthome, dat voelt als familie!


Niet alleen doordat we inzetten op langdurige samenwerkingen en een gezellige sfeer creëren op ons bureau en tijdens coachings, maar ook omdat we aandacht geven aan de eigenheid noden en wensen van onze medewerkers, voelt Comforthome voor veel van onze huishoudhulpen en bedienden aan als familie.

Image