Hulp aan Oekraïense vluchtelingen

Featured image for “Hulp aan Oekraïense vluchtelingen”

Oekraïense vluchtelingen aan de slag bij Comforthome


Het contrast in de wereld is bedroevend. Enerzijds komt de verschrikkelijke oorlog binnen in het leven van zovele mensen en anderzijds proberen wij deze mensen op te vangen en hier een nieuwe thuis aan te bieden. Ook wij dragen ons steentje bij om de Oekraïense vluchtelingen te helpen.

Olha

Image

Via onze Oekraïense collega Olha zorgen wij voor een warm en veilig onthaal & hulp in onze kantoren te Braschaat en Kapellen.

Over de telefoon staat zij ook onze collega’s van Bassevelde bij, want ook daar zorgen we voor een goed en veilig ontvangst.

Met het hele team staan we bij waar we kunnen. Zo helpen we met vertalen, administratieve zaken en gewoon een leuke babbel als daar nood aan is.

Half april gaf onze jobcoach Marga in Bassevelde een coaching aan de Oekraïense dames die daar onlangs gestart zijn. Zo leerden ze poetstechnieken, product- en materiaalkennis aan.

Deze is goed verlopen en iedereen was zeer enthousiast. De dames zijn dankbaar voor deze nieuwe start. Via de echtgenoot van één van de dames die tolk is, kon de communicatie ook vlot verlopen, maar wellicht is dit over een aantal maanden niet meer nodig door de Nederlandse lessen.

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik wil klant worden

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

ik wil werken
Image