Poetsen met de juiste producten

januari 11, 2024
Featured image for “Poetsen met de juiste producten”

COMFORTHOME'S SELECTIE


Jouw materialen verdienen de beste zorg, onze huishoudhulpen de juiste producten. Ontdek onze selectie van BOMA producten voor een perfecte schoonmaak.

The don'ts

Wees er ook bewust van dat sommige schoonmaakproducten je gezondheid kunnen schaden. En niet alleen dat, ze zijn vaak ook nog eens slecht voor het milieu. Daarom enkele tips welke producten je best kan vermijden:

  • Alle schoonmaakproducten in spray-vorm zorgen voor inhalatiegevaar en huidirritatie
  • Anti-bacteriële schoonmaakmiddelen en zeep zoals Dettol kunnen leiden tot het ontstaan van resistente bacteriën, gebruik ze dus liever niet!
  • Allesreinigers met fosfaten, chloor, ammoniak, formaldehyde, glycol, petroleumdestilaten, NPE 's, triclosan, kunstmatige geur- en kleurstoffen. Kies liever voor een allesreiniger op basis van natuurlijke ingrediënten.
  • Badkamerreinigers als Antikal, Cillit Bang en Viakal. Niet alleen schadelijk voor de gezondheid, maar ook omdat ze aluminium, lichte metalen, chroom en kunststof kunnen aantasten. Probeer liever eens schoonmaakazijn, perfect geschikt om kalkaanslag te verwijderen.
  • Glasreinigers op basis van ammonia, deze kunnen je huid, ogen en luchtwegen irriteren.
  • Luchtverfrissers met chemicaliën kunnen allergische reacties veroorzaken of luchtwegen irriteren, je kan beter kiezen voor een alternatief op basis van soja of essentiële oliën.
  • Schoonmaakdoekjes (met sterke geuren), deze kunnen irriterend zijn voor mensen met gevoelige luchtwegen of allergieën.

The basics

Goed begonnen is half gewonnen! Voor er gepoetst kan worden is er nood aan goed schoonmaakmateriaal. Maak kennis met onze selectie aan basis materiaal die een must zijn in elke woning:

Image
Image
Image
Image

Eco-friendly

Ecologische schoonmaakmiddelen maken net zo goed schoon en zijn bovendien veilig voor jezelf en de natuur. Er zijn veel milieuvriendelijke schoonmaakproducten te vinden voor de afwas, badkamer, kleren, vloer, toilet, kortom het hele huis:

Image
Image
Image
Image
Image

Klanten van Comforthome genieten een korting van 15% op bestellingen via de e-shop BOMA op www.bomadirect.eu/nl/ en dit voor alle producten in hun assortiment!

Geef op het einde van uw bestelling volgende kortingscode in: COMFORTH15

Indien je op een weekdag voor 12 uur bestelt, heb je alles de dag nadien nog in huis. Van super snelle service gesproken!

15% KORTING BIJ BOMA

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik wil klant worden

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

ik wil werken
Image