Respect voor de huishoudhulp

september 17, 2020
Featured image for “Respect voor de huishoudhulp”

Nationale campagne: respect voor de huishoudhulp


Huishoudhulpen krijgen te weinig waardering. Hun werk wordt niet genoeg erkend. Nochtans hebben ze, net als andere professionals, een opleiding gekregen en voeren ze hun taak met zorg en toewijding uit, volgens de regels die de sector hen oplegt. Deze campagne wil de mens achter het werk van de huishoudhulp in de spotlights zetten en de gebruikers van Dienstencheques aansporen om hun huishoudhulp als een professional in zijn/haar vak te beschouwen.

Dankjewel aan onze huishoudhulpen!

Op 14 september lanceerde het Werkbaarheidsfonds een sensibiliseringscampagne met als centrale thema: respect voor de huishoudhulp.Een campagne met een duidelijke boodschap waar wij bij Comforthome volledig achter staan! We zijn dan ook trots op wat onze huishoudhulpen allemaal verwezenlijken.

Dus, krijg jij ondersteuning van een huishoudhulp? Deel dan deze ‘Dankjewel’- boodschap op jouw FB-pagina . Plaats zo je huishoudhulp in de spotlight. Samen staan we sterk en motiveren we anderen om ook hun huishoudhulp als een professional in zijn of haar vak te beschouwen. 


Meer weten over deze sensibiliseringscampagne? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website: 
https://www.iktoonrespect.be/

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik zoek een poetshulp

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

Ik wil werken bij Comforthome
Image