Strijken als een pro?

januari 24, 2023
Featured image for “Strijken als een pro?”

Onze coaches zorgen maandelijks voor verschillende leerrijke opleidingen. Vandaag gaan we dieper in op de strijk opleiding. De opleidingen in Antwerpen vinden plaats op ons kantoor in Ekeren. In Oost-Vlaanderen gebeuren de opleidingen in het kantoor te Bassevelde en binnenkort op onze nieuwe locatie te Kaprijke.

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN


De plooien glad strijken

Voor onze starters vinden wij het heel belangrijk dat zij de mogelijkheid krijgen om bij te leren en handige tips te ontvangen om zo efficiënt mogelijk te strijken.

Voor de collega’s die al even aan de slag zijn, is het leuk om wat extra’s te leren en vooral met collega hulpen ervaringen uit te wisselen.

Image
Image

Oefening baart kunst

Onze coaches laten de hulpen met elkaar kennismaken. Daarna is het tijd om erin te vliegen! Er wordt uitleg gegeven over de verschillende strijktoestellen. Heel belangrijk is het ontkalken van de toestellen.

In de opleiding worden ook vele strijktechnieken toegelicht want elke klant heeft andere wensen. Nadien is het aan de hulpen, want oefening baart kunst. Tot slot eindigen wij met een lekkere broodjesluch.

Na het lezen van deze blog interesse in huishoudhulp via dienstencheques?

Ik wil klant worden

Of zin om aan de slag te gaan als huishoudhulp!

ik wil werken
Image